Work-life balans

Karen richt zich, onder andere, tot personen die op zoek zijn naar structuur en timemanagement binnen hun loopbaan, huishouden en het gezin. Via deze workshop worden de stappen getoond hoe dit mogelijk kan worden.

  • Je hebt een loopbaan, of bent ondernemer. Je bent gedreven, flexibel en zet je optimaal in. Wanneer je dan ook nog ouder en/of partner bent, vergt dit vaak veel tijd en energie van je.
  • Je lijkt voortdurend te balanceren tussen werk en gezin. Voor zelfzorg, sociale contacten, hobby’s en ontspanning lijkt helemaal geen tijd en energie over te schieten.

Het lukt je niet meer om het huis aan kant te krijgen, laat staan om schoon te maken. Taken in- en om het huis stapelen zich op. Ook in je onderneming heb je vaak achterstal in tal van taken en opdrachten die dringend dienen aangepakt te worden.

Meer en meer kom je in chaos terecht. Dit stoort, blokkeert, irriteert en levert onrust en stress op.

De nood aan fysieke- en mentale rust wordt steeds groter. Bij velen leidt dit op langere termijn tot chronische stress, oververmoeidheid, depressie en burn-out.

Je voelt je schuldig en gefaald.

Een opgeruimd huis, een realistische tijdsplanning, ruimte voor rust en ontspanning zorgen mee voor een thuisgevoel en bieden de mogelijkheid om onze levenslust te laten groeien. Het intens genieten van kleine dingen in het huiselijke leven, delen van gelukkige en ontspannen momenten biedt woongeluk.

‘Dit moet toch anders kunnen’ denk je dan. Maar je weet niet hoe dit aan te pakken.

Karen richt zich, onder andere, tot personen die op zoek zijn naar structuur en timemanagement binnen hun loopbaan, huishouden en het gezin.

Via deze workshop worden de stappen geleerd hoe dit mogelijk kan worden.

  • Wat is de oorzaak van o.a. het gebrek aan structuur en orde in het huishouden? Waardoor lukte het niet tot op heden?
  • Wat is de drijfveer om ordelijk en opgeruimd te willen wonen?
  • Wat loopt er wel goed en wat wil je behouden?
  • Welke doelen wil je behalen en hoe bereik je ze?
  • Hoe kan je aan de hand van een realistische planning en timemanagement meer ruimte scheppen voor de veelheid van taken in je drukke agenda en toch nog tijd vinden voor quality-time met je huisgenoten en jezelf? Samen met de ouder(s) wordt er een stappenplan opgemaakt.
  • Hoe kan je in dit alles zelfzorg implementeren?

Wil je meer balans tussen werk en gezin, heb je nood aan een opgeruimd huis, en meer timemanagement opdat je meer rust in je hoofd mag ervaren?

Schrijf je dan in voor deze workshop