Gevoelig nieuws najaar 2021

08/07/2021 - 16:06

Welkom bij nieuwsbrief van 't Hooghe Huis en Vlindering!

Nabespreking workshops mei/juni 2021

Wat hebben wij genoten van geweldige workshops in de periode mei/juni 2021. Het was keer op keer genieten, vol verbinding, met prachtige personen en ongelooflijke dynamiek.

Dank aan alle mooie zielen die deze workshops mee bijzonder en uniek hebben gemaakt. Dank voor het vertrouwen naar ons toe en de positiviteit die jullie mee uitstraalden!

Dit is dan ook meteen de reden om de workshops te herhalen en te vervolgen.

Verdere planning HSP-activiteiten

Vanaf oktober starten onze workshops terug op.

Ook bepaalde mannen, soms op een verdoken manier en soms ook zeer expliciet, kampen met gevoeligheden. Voor zij die op zoek zijn naar een plaats om erkenning te vinden voor deze mooie eigenschap, die diepgang willen vinden bij lotgenoten en tools wensen te krijgen hoe hiermee om te gaan.

Van harte welkom!

*nieuw*: workshop "Het geluk van hooggevoeligheid bij mannen" op vrijdag 15 oktober 2021

De workshop "Het geluk van hooggevoeligheid bij vrouwen" zal opnieuw herhaald worden en vindt plaats op vrijdag 29 oktober 2021.

Voor beiden workshops wordt er twee weken vooraf een gratis online infosessie gehouden. Voor meer info, klik op de links.

Voor diegenen die reeds de workshop gevolgd hebben, zal deel 2 mogelijk zijn. Dit gaat door op vrijdag 01 oktober 2021.

Graag wensen wij in de toekomst bij Vlindering (Het huis van ontmoeting) een thuiskomen te creëren voor iedereen die reeds een connectie met ons heeft.

Wij willen, voor zij die wensen een aanbod voorzien, van verschillende activiteiten.

Dit zal vermoedelijk starten vanaf januari 2022. Wij werken tijdens het najaar van 2021 aan dit vernieuwend concept.

Korte nieuwigheden binnen Vlindering en 't Hooghe Huis

Kristien richt zich bij Vlindering als voedingscoach tot jou met advies op maat. Zij luistert naar jouw vraag / probleem of struggle. Naast het begeleiden naar jouw bewustzijn, aanvaarding van jezelf, je ware emoties / overtuigingen of wat dan ook, brengt zij het brein in verbinding met je lichaam. Als hulpmiddel hierbij kan Kristien voortaan ook gebruik maken van een bioresonantie scan.

"De mens is een machine waarbij alle onderdelen zo goed als mogelijk in balans moeten zijn om het goed te laten functioneren. Bioresonantie is hét hulpmiddel hierbij.

Door te meten en met frequenties de mens terug in balans te brengen zorg je voor verbeteringen op verschillende vlakken."

Nieuwsgierig? Spreek Kristien aan, vraag vrijblijvend info of laat je door haar begeleiden.

Karen richt zich bij 't Hooghe Huis naast het begeleiden bij vragen die te maken hebben met loopbaan, werkgeluk of struggles in privé-werk balans / kwaliteiten die niet ingezet worden, op zoek naar passie, betere communicatie bij bedrijf waar je voor werkt, zelfzekerheid of andere vaardigheden die versterkt mogen worden, time en stressmanagement.; tot workshops en trainingen bij bedrijven.

Via het 4DLean model, http://4dlean.be, helpt Karen zoveel mogelijk mensen en organisaties te groeien en bedrijven te ondersteunen in hun zoektocht naar een optimale balans tussen de rationele en emotionele kant van hun strategie.

Met andere woorden, hoe kan er verbinding in werkcontext optimaal nagestreefd worden, motivatie en passiewerk ten volle ingezet worden, waardoor groei en prestaties volgen.

Benieuwd naar meer info hierrond of nieuwsgierig naar een eigen profielbepaling? Spreek Karen gerust aan, vraag vrijblijvend info of laat je door Karen begeleiden.

Quote-ervaring die we met jullie delen

Some say I'm just too sensitive. The truth is that I feel too much.

Every word, every action and every emotion goes straight to my heart!

Wil je graag meer info

Neem contact op met ons!