Nieuwsbrief Vlindering - 't Hooghe Huis maart/april 2022

16/05/2022 - 21:18

Hey lieve jij,

Kristien en Karen van Vlindering en ’t Hooghe Huis staan niet stil en voelen de drive om licht en warmte uit te stralen in deze wereld!

Mag ieder mooi mens nog net iets meer zichzelf zijn, zijn kracht voelen en de mooie waarden naar boven weten te brengen, dan zou onze wereld er al veel lichter uit zien.

BIJ VLINDERING EN ’T HOOGHE HUIS BEN JE STEEDS WELKOM, MAG JE ZIJN WIE JE BENT, IS IEDEREEN GOED GENOEG EN WILLEN WE JOU KRACHT TOESPREKEN EN AANMOEDIGEN MET JE MOOIE ZELF VERDER OP PAD TE GAAN, IN VERBINDING MET GELIJKGESTEMDEN!

Karen heeft naast ’t Hooghe huis ook vennootschap BEWOLVED opgericht met 2 andere vennoten.

“In een roedel wolven functioneert elke wolf op zijn authentieke plaats. Niemand wordt achtergelaten. Alles gebeurt samen, in verbinding en met respect voor elkeen. Elk in eigen kwaliteiten en talent en elk op zijn eigen tempo. Er is verbinding en natuurlijk leiderschap. Zo ontstaat er rust en flow waardoor de roedel optimaal functioneert.


BeWolved is ontstaan vanuit individuele “wolven” die in een natuurlijke flow samenvloeiden tot een roedel.

Hiermee wensen Karen en haar collega’s zich te richten op het “humaan kapitaal” van een onderneming. Niets is zo waardevol als een werknemer in zijn volle potentieel te laten staan.

Een werknemer met zijn eigen kwaliteit, talent (of hooggevoeligheid) en op zijn eigen tempo.

Vanuit BeWolved, begeleiden we ondernemingen naar optimalisatie van rendement, productiviteit en samenwerking, zoals in een “wolfpack” de roedel sterk staat.
We analyseren heersende thema’s binnen de organisatie, brengen het gezamenlijke doel van uw onderneming in kaart en stemmen persoonlijke groei en missie van iedere werknemer af. Hebben aandacht voor de verschillende generaties, persoonlijkheden en talenten aanwezig binnen de organisatie.

Kristien vindt meer en meer haar missie in het naar boven brengen van de mooie kracht die iedereen in zich heeft !

Hooggevoelige personen zijn zo nodig op dit moment !


Haar accent ligt op ONTMOETEN.
Zowel ontmoeting met jou als individuele persoon als ontmoeting met anderen !

Zij coacht zowel volwassenen en kinderen om te leren omgaan met de valkuilen van hooggevoeligheid.

Toch focust ze zich vooral op het “ geluk “ dat hooggevoeligheid met zich meebrengt !

Momenteel volgt ze een opleiding tot creatieve groeibegeleider om naast het klassieke gesprek ook nog andere methodieken eigen te maken .

In april volgt ze een workshop rond het boek “PRIKKELSTORM” waarin de verschillende soorten prikkels op eenvoudige wijze worden uitgelegd aan de hand van “prikkel” kaartjes .

En ook journalisten weten haar te vinden .. zo verscheen er in de editie van februari een artikel in de Stekense Gazet.



We groeien zelf ook nog elke dag !